Sauna's


De badkamer was tot voor kort niet de meest ideale plaats voor een sauna. Qua design waren de houten huisjes niet goed te combineren met de rest van het interieur. Ook waren het geen echte pronkstukken om te zien.
Gelukkig is hier verandering in gekomen.
De hedendaagse badkamersauna laat zich prachtig integelen waardoor het een onderdeel wordt van de rest van de ruimte. In het hogere prijssegment zijn er zelfs modellen verkrijgbaar waarvan de wanden net als een douche uit glas bestaan. Desgewenst wordt de moderne sauna voorzien van LCD tv.

Saunawarmte heeft een gunstige invloed op uw lichaam. Verschillende kwalen, aandoeningen en pijnen kunnen worden behandeld door het gebruik van een sauna. Door de productie van zweet wordt uw huid als het ware van binnenuit schoongewassen; verontreiniging en afvalstoffen komen via de poriën naar buiten. Ook wordt in de sauna het reageren van het lichaam op warmte en koude getraind. Er worden tijdens het verblijf in de warmtecabine afweerstoffen tegen infecties aangemaakt, die ervoor zorgen dat u minder vatbaar bent voor verkoudheid en griep. Wie regelmatig in de sauna gaat, heeft in de winter minder last van de kou en in de zomer minder last van de warmte